Ακολουθήστε μας στο Google news
Δόξα και Ομόνοια θα "διασταυρώσουν τα ξίφη τους" το βράδυ της Κυριακής (19/12, 19:00) στο "Μακάρειο" στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με στόχο τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Η ομάδα της Κατωκοπιάς είναι θεωρητικά το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, αλλά ποιος μπορεί να ξεχάσει την τροπή που πήρε το ματς του Α΄ γύρου στο ΓΣΠ, όπου η προσφυγική ομάδα έχασε το τρίποντο μέσα από τα χέρια της και μάλιστα δεν κατάφερε να πάρει ούτε καν το βαθμό της ισοπαλίας;
Ο Ηλίας Χαραλάμπους προετοίμασε τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά την ομάδα του για μία μεγάλη μάχη και από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, έδειξε στους παίκτες πόσο πολύ τους πιστεύει και περιμένει από αυτούς να τον δικαιώσουν στο αυριανό παιχνίδι, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα που ίσως αποτελέσει το εφαλτήριο για μία... νέα αρχή ενόψει της συνέχειας.
Εκτός πλάνων είναι οι Λαφράνς και Στυλιανού λόγω καρτών, με τους Καραμανώλη και Μέσκα να είναι επικρατέστεροι για να τους αντικαταστήσουν, ενώ είναι πιθανόν να γίνουν και άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ανάλογα με το πως θα προσεγγίσει τακτικά το παιχνίδι με την Ομόνοια ο Κύπριος τεχνικός.
Στην αντίπερα όχθη, η νίκη είναι φυσικά το μοναδικό ζητούμενο για την Ομόνοια, για να συνεχίσει την αντεπίθεση της με στόχο το ροκάνισμα των διαφορών από τις τρεις πρώτες θέσεις, έχοντας το βλέμμα στην κορυφή.
Ο Χένινγκ Μπεργκ ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν το ματς σαν έναν ακόμα "τελικό", αφού είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τον "μυθικό" τρόπο που γλίτωσαν το... κάζο στον αγώνα του Α΄ γύρου απέναντι στη Δόξα και σε καμία περίπτωση δεν θέλει η ομάδα του να περάσει ξανά μία τέτοια μεγάλη δοκιμασία με κίνδυνο να χάσει πολύτιμους βαθμούς που θα αποτελέσουν πισωγύρισμα στην αντεπίθεση που ξεκίνησε πριν από μερικές αγωνιστικές.
Ο Νορβηγός τεχνικός κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον τραυματία Γκόμεθ και τον τιμωρημένο με κάρτες Παπουλή, όπως φυσικά και στους μόνιμους απόντες Γιούστε, Φαμπιάνο και Κούσουλο.
Λόγω των ντέρμπι που ακολουθούν στις 22/12 με ΑΕΛ και στις 26/12 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ενδέχεται ο κ. Μπεργκ να προβεί σε ροτέισιον, χωρίς όμως να πάρει πολλά ρίσκα, αφού όπως έχει αποδειχθεί, κανένα παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο και ο κόουτς της Ομόνοιας φαίνεται να... πήρε το μάθημα του, γι΄ αυτό και δεν αναμένεται να "παίξει με τη φωτιά".
Στάδιο: «Μακάρειο»
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας
Για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ έμεινε μακριά από τη νίκη και πλέον νιώθει «καυτή» την ανάσα του Απόλλωνα, ο οποίος τον πλησίασε στους δύο πόντους!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/02 @ 09:45
Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου στις δηλώσεις της στο Τρίτο του ΡΙΚ αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στην Αρένα.
03/02 @ 09:09
Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου μίλησε στο Τρίτο του ΡΙΚ με αφορμή τα επεισόδια στην Αρένα μετά τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ.
03/02 @ 08:18
Γυναίκα αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και ΑΕΛ που διεξήχθη χθες Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο γήπεδο ΑΕΚ Αρένα.
01/02 @ 15:50
Στην εκπομπή Ball Boyz της Cablenet θα φιλοξενηθεί ο ΠανίκοςΞιούρουππας, σε ένα επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 2/2 στις 21:30.
21/01 @ 12:15
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή Ball Bοyz της Cablenet ήταν ο Μιχάλης Σοφοκλέους. Αναφέρθηκε στον διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή ζητώντας και την φανέλα του.
20/01 @ 11:30
Η ΚΟΠ γνωστοποίησε σήμερα τη θλιβερή είδηση για το θάνατο του πρώην Ομοσπονδιακού μας προπονητή Σοφούλη Στυλιανού, με τις ομάδες μας να στέλνουν συλλυπητήρια μηνύματα...
BEST OF THEMASPORTS