Η Δόξα φιλοξένησε την Ομόνοια στο Μακάρειο και επικράτησε του τριφυλλιού με 2-1, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα της Κατωκοπιάς έβαλε «στοπ» στους πράσινους και κατάφερε να ξεφύγει από την προτελευταία θέση.
Για το ματς κόπηκαν 830 εισιτήρια.
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.