Ακολουθήστε μας στο Google news
H Aνόρθωση έχει δύσκολη έξοδο ενάντια στον Εθνικό Άχνας, στο Δασάκι (17:00) για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως, στοχεύει μόνο στη νίκη που θα την ανεβάσει, έστω και προσωρινά στην έκτη θέση.
Κόντρα στη Δόξα, η Κυρία είχε μια καλή παρουσία και ήταν πολύπλευρα τα κέρδη από το 2-0 του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και τις ιδανικές εμφανίσεις.
Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του συνόλου του Τιμούρ Κετσπάγια, ωστόσο, ο Γεωργιανός τεχνικός, προετοίμασε κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας τους πως πρέπει να μείνουν πιστοί στο πλάνο.
Με ενδεχόμενο τρίποντο της Ανόρθωσης, οι παίκτες θα πάρουν ψυχολογία και ηρεμία μέσα στις γιορτές, θα γεμίσουν μπαταρίες και θα επιστρέψουν δριμύτεροι για να διεκδίσουν τους στόχους τους.
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Ο
Λόρια θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ο
Αμπαρτζουμιάν στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Κορέια αριστερά, με αμυντικό δίδυμο τους
Ρισβάνη-
Αραγιούρι.
Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι
Αρυματάς,
Χουσμπάουερ έχοντας πιο προωθημένο τον
Πόποβιτς.
Στη μια πτέρυγα της επίθεσης ο
Ουάρντα, στην άλλη ο
Ντέλετιτς και στην κορυφή ο
Λάζαρος.
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS