Επιστολή ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΡΤ: «Είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ κάνοντας λόγο για μεροληπτική μεταχείριση και προστασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.



12:00
GRAND PRIX OF HUNGARY Moto 3 (Z)
Cytavision Sports 6HD
13:15
GRAND PRIX OF HUNGARY Moto 2 (Z)
Cytavision Sports 6HD
15:00
GRAND PRIX OF HUNGARY (Z)
Cytavision Sports 6HD
15:00
POWER DRIFT Round 2 (Z)
Cytavision Sports 8HD
15:40
NASCAR GP UK PRO (RACE 2) (Z)
Cytavision Sports 7HD
16:00
F. Cobolli - A. Zverev (Roland Garros Finals)
Eurosport 1
16:00
Φιλικός Αγώνας/ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ-ΚΥΠΡΟΣ
ΡΙΚ HD
19:00
Valencia Basket - Surne Bilbao 7/6/26 (Z)
Cablenet Sports 2HD
19:05
NASCAR GP UK OPEN (RACE 2) (Z)
Cytavision Sports 7HD
19:30
DENMARK - UKRAINE (Z)
Cytavision Sports 3HD
21:45
CROATIA - SLOVENIA (Z)
Cytavision Sports 4HD
22:00
LAS PALMAS - MALAGA (Z)
Cytavision Sports 8HD
22:00
GREECE - ITALY (Z)
Cytavision Sports 3HD
22:00
Kosner Baskonia - Asisa Joventut 7/6/26 (Z)
Cablenet Sports 3HD
Ο Κώστας Σλούκας ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος του Παναθηναϊκού AKTOR και η συμμετοχή του στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ κάνοντας λόγο για μεροληπτική μεταχείριση και προστασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητεί τιμωρία Παναθηναϊκού και Γιαννακόπουλου από την ΔΕΑΒ.
Με τους «γερόλυκους» Χουέρτας και Μιλς να κάνουν μυθικά πράγματα, η Τενερίφη έριξε «βόμβα» στη Liga Endesa, καθώς νίκησε 107-95 τη Ρεάλ και την απέκλεισε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος!
Είναι το 24ο γράμμα στο αγγλικό αλφάβητο και ανάμεσα στις γλώσσες με λατινικούς χαρακτήρες προφέρεται με επτά διαφορετικούς τρόπους!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκθέτει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τις αντιεπαγγελματικές του πράξεις και τακτικές με δύο νέα βίντεο, απαιτώντας να τερματιστεί «η ασυλία του».
Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε πως κατήγγειλε στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Νίκο Λεπενιώτη, μετά τα όσα συνέβησαν στο Game 2 των τελικών.
Το story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με VIDEO από το επεισόδιο του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Σάββα Αρώνη μετά το Game 2 των τελικών της Stoiximan GBL ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε καταγγελία που έκασε στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Αυτά ζητάει για Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε τη δημοσίευση ενός οπτικοακουστικού υλικού με επίκεντρο τον Γιώργο Μπαρτζώκα
Το φύλλο αγώνα του Game 2 καταγράφει όλα τα περιστατικά της αναμέτρησης, ενώ το πλαίσιο της ΔΕΑΒ και ο Ν. 4326/2015 προβλέπουν συγκεκριμένες κυρώσεις για παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.
Την οργή του για την προνομιακή μεταχείριση που θεωρεί ότι έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού από τους διαιτητές εξέφρασε και με story μετά τη λήξη του αγώνα ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ.