Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι υπογραφές απομένουν… Όπως αναφέρει το ESPN η UEFA και η CONMEBOL ήρθαν σε συμφωνία για να συμμετέχουν στο Nations League οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής.
Στην αποκάλυψη πως η UEFA και η CONMEBOL έχουν έρθει σε συμφωνία για να εισαχθούν οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής στο Nations League προχώρησε σήμερα το ESPN. Πρόκειται για μια ειλημμένη απόφαση από τις δύο πλευρές με το μόνο που απομένει να είναι οι υπογραφές.
Κατά πολλούς πρόκειται για μία αντίδραση των δύο συνομοσπονδιών στην επιθυμία της FIFA για διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανά δύο έτη. Έτσι με την κίνηση αυτή έρχονται να δώσουν μια απάντηση την Παγκόσμια Ομοσπονδία η οποία φερόταν να είναι αποφασισμένη να προβεί σε αυτή τη σημαντική αλλαγή.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, στη συμφωνία η CONMEBOL έχει αποδεχθεί όλα τα παιχνίδια των ομάδων της να διεξάγονται σε ευρωπαϊκές πόλεις, ενώ οι έξι «μεγάλες» ομάδες της Λατινικής Αμερικής που βρίσκονται ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη θα συμμετέχουν στην League A κατηγορία της διοργάνωσης ενώ οι άλλες θα μπουν στην κλήρωση στη League B.
Συγκεκριμένα οι Βραζιλία, Αργεντική, Κολομβία,Ουρουγουάη, Περού και Χιλή θα είναι αυτές οι ομάδες που θα μπουν στην πρώτη κατηγορία και οι Παραγουάη, Εκουαδόρ, Βενεζουέλα και Βολιβία στην δεύτερη.
sport-fm.gr
Ο Απόλλωνας υποδέχεται (19:00) την Ομόνοια Αραδίππου για την 7η αγωνιστική και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS