Λαχνός στήριξης του μικρού Ηράκλη Αναστασίου από την Ομόνοια.
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:Πατήστε ΕΔΩ για τον λαχνό!
Έχουμε κυκλοφορήσει 7000 λαχνούς, αξίας €10, ώστε να μαζέψουμε το χρηματικό ποσό των €70.000, το οποίο θα προσφέρουμε στην οικογένεια του μικρού, Ηράκλη Αναστασίου! Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για ιατρική περίθαλψη. Η οικογένειά του δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο οικονομικό βάρος και για αυτό χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.