Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο παλιός άσος των γηπέδων, Σίλβιο Γκονζάλες ή “Πούλπο”, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε στην καλύτερη και την χειρότερη ανάμνηση.
Αναλυτικά:
«Ζω στην Κύπρο εδώ και 12 χρόνια, η γυναίκα μου είναι Κύπρια, τα παιδιά μου είναι από εδώ η οικογένεια μου είναι εδώ».
Με τι ασχολείσαι τώρα; «Τελείωσα ως ποδοσφαιριστής τον περασμένο χρόνο, ήμουν στην Αμαθούς και στην ΑΠΕΠ. Ήμουν 2
ος προπονητής στην ομάδα του Ζακακίου με τον Τάσο Κυριάκου, έχω σταματήσει τώρα και βλέπω πως θα προχωρήσω».
Θα ήθελες να ασχοληθείς με την προπονητική; «Ναι θα μου άρεσε να ασχοληθώ με την προπονητική και να κάνω καριέρα στην Κύπρο, όμως έχω πολλά να μάθω. Η συνεργασία μου με τον Τάσο Κυριάκου με βοήθησε πολύ και μου δίδαξε πολύ».
Για την ΑΕΛ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την καριέρα μου στην Κύπρο και σε άλλες χώρες. Η ΑΕΛ είναι η ομάδα μου, είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα εκεί, έχω περάσει πολύ ωραία και με σημάδεψε αυτή η ομάδα. Φέτος η ΑΕΛ έχασε παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσει, άλλαξε και προπονητή όμως από δω και πέρα θα τα πηγαίνει μόνο καλύτερα».
Για τον Ντούσαν Κέρκεζ: «Παίξαμε 4 χρόνια μαζί, 3 στην ΑΕΛ και 1 στον Άρης. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής κάνοντας πάρα πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, όμως δεν ξεκίνησαν καλά φέτος. Θα μπορούσε να διορθώσει αυτή την κατάσταση της ομάδας αν έμενε, το έχει αποδείξει άλλωστε. Πιστεύω τον επηρέασαν τα κακά αποτελέσματα και τον οδήγησαν στην απόφασή του να παραιτηθεί».
Για τον κόσμο της ΑΕΛ: «Πάντα μου συμπεριφέρονταν με τον καλύτερο τρόπο οι φίλοι της ΑΕΛ. Και στα χρόνια που έπαιζα στην ΑΕΛ και όταν δεν έπαιζα στην ΑΕΛ. Πάντα ήμουν αγαπητός και αγαπάω και εγώ αυτό τον κόσμο».
Ποια εμπειρία σου μένει αξέχαστη; «Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήμασταν στο 0-0. Πέτυχα το γκολ στο τελευταίο λεπτό ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν γεμάτο κόσμο, πολλοί ήταν όρθιοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι η πιο ωραία ανάμνηση που έχω».
«Όταν έπαιζα στην ΑΕΛ το γήπεδο ήταν κατάμεστο. Ο κόσμος μας βοηθούσε να νικήσουμε. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός για μια ομάδα, για να έχει καλά αποτελέσματα μια ομάδα».
Ποια ήταν η πιο δυσάρεστη ποδοσφαιρική ανάμνηση; «Είναι πολλές οι δυσάρεστες εμπειρίες όμως θέλω να θυμάμαι μόνο τις καλές. Μια άσχημη εμπειρία όμως που έχω είναι όταν χάσαμε το κύπελλο από την Πέγεια»
Για το πρωτάθλημα: «Οι τρεις ομάδες που τα πάνε πολύ καλά είναι Απόλλων, ΑΕΚ και Άρης. Αυτές οι τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν τίτλο. Με τις άλλες ομάδες υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα όμως μια από αυτές τις τρεις ομάδες θα πάρει τον τίτλο».
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS