Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Δημήτρης Χριστοφή ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «ΑΝΟλα στη φόρα», με τον μεσοεπιθετικό της Ανόρθωσης να αναφέρεται στην πορεία της Κυρίας την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
«Χάσαμε βαθμούς άδικα και σίγουρα αν τους παίρναμε θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Είναι δύσκολο για μια κυπριακή ομάδα να παίζει σε διπλό ταμπλό και πλέον χωρίς τα ματς της Ευρώπης βλέπουμε την συνέχεια.
Με τον κύριο Τιμούρ χρησιμοποιήθηκα σε πάρα πολλές θέσεις, εγώ δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όλες οι θέσεις για μένα είναι το ίδιο.
Aυτό που καταφέραμε στην Ευρώπη δεν ήταν εύκολο. Στο πρωτάθλημα θα μπορούσαμε να είμαστε και σε καλύτερη θέση. Αν ρωτήσεις έναν Ανορθωσιάτη θα σου πει για όσα πετύχαμε στην Ευρώπη.
Τώρα θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Δώσαμε το μήνυμα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την αντεπίθεση. Μπορούμε.
Ανέβηκε επίπεδο το κυπριακό ποδόσφαιρο, οι λεπτομέρειες είναι πολύ μικρές. Πριν 10 χρόνια οι μεγάλες ομάδες έπαιζαν με τις μικρές και ο κόσμος περίμενε 5-6 γκολ, αυτό δεν συμβαίνει σήμερα.
Η ΑΕΚ είναι η πιο ποιοτική ομάδα από ότι φαίνεται, είναι και άλλες ομάδες πιο κάτω στη βαθμολογία»
Δικαιούμασταν την νίκη και την πρόκριση. Μπορώ να πω ότι την ευκαιρία στο τέλος θα την κρατούν οι οπαδοί της Ανόρθωσης και εγώ σε όλη μου τη ζωή. Απορώ γιατί δεν επιτρέπεται να παίζει η Ανόρθωση στο «Α.Παπαδόπουλος» και να παίζουν αυτοί σε τέτοια γήπεδο. Απορώ πως τους αφήνουν να παίζουν. Είναι ιστορικό γήπεδο αλλά δεν γίνεται.
Είναι χαραγμένες στην μνήμη κάθε ποδοσφαιριστή τα ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Στόχος μας ήταν να βγούμε στην Ευρώπη και μετά να μπούμε στους ομίλους. Τα καταφέραμε και μπορούσαμε και το κάτι παραπάνω. Οι ποδοσφαιριστές το πιστεύουν ότι θα φτάσουν εκεί για να κυνηγήσουν την πρόκριση, όμως αν δεν φτάσεις εκεί και να το κυνηγήσεις, παραμένει όνειρο».
Η Θύρα 9 με ανάρτηση της δημοσιεύει φωτογραφία των Παπασταύρου και Αργυρίδη έξω από Αστυνομικό σταθμό σημειώνοντας πως πέρασαν τη Μεγάλη Παρασκευή δίνοντας καταθέσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS