Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε το πρωί την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.
Μετά τις νέες βαθμολογικές απώλειες που είχε ο ΑΠΟΕΛ, στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1), το... σύνθημα που κυριαρχεί αυτές τις μέρες στον «Αρχάγγελο» δεν είναι άλλο από τη νίκη επί του Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ.
Η τεχνική ηγεσία είδε σήμερα στο προπονητικό κέντρο μετά από μέρες να παρουσιάζεται ο Κβιλιτάια, εντούτοις, θα ξεκαθαρίσει μέχρι και την υστάτη εάν είναι σε βαθμό ετοιμότητας για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Σαββατιάτικου ντέρμπι και να τεθεί στις αρχικές επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή. Αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι να είναι στον πάγκο ο ποδοσφαιριστής.
Σε ότι αφορά τον Λουντέμο, ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα, όπου μέσα στις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει εάν θα μπορέσει να ακολουθήσει το φουλ πρόγραμμα και να... φωνάξει παρών στο ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα.
Δεδομένες απουσίες από τα πλάνα του Σωφρόνη Αυγουστή για το προσεχές παιχνίδι είναι αυτές των τιμωρημένων Σάβιτς και Τσέπακ.
Ξανά στο εξωτερικό ο Πρόδρομος Πετρίδης για επαφές που σχετίζονται με τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS