Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε το πρωί την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.
Μετά τις νέες βαθμολογικές απώλειες που είχε ο ΑΠΟΕΛ, στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1), το... σύνθημα που κυριαρχεί αυτές τις μέρες στον «Αρχάγγελο» δεν είναι άλλο από τη νίκη επί του Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ.
Η τεχνική ηγεσία είδε σήμερα στο προπονητικό κέντρο μετά από μέρες να παρουσιάζεται ο Κβιλιτάια, εντούτοις, θα ξεκαθαρίσει μέχρι και την υστάτη εάν είναι σε βαθμό ετοιμότητας για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Σαββατιάτικου ντέρμπι και να τεθεί στις αρχικές επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή. Αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι να είναι στον πάγκο ο ποδοσφαιριστής.
Σε ότι αφορά τον Λουντέμο, ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα, όπου μέσα στις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει εάν θα μπορέσει να ακολουθήσει το φουλ πρόγραμμα και να... φωνάξει παρών στο ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα.
Δεδομένες απουσίες από τα πλάνα του Σωφρόνη Αυγουστή για το προσεχές παιχνίδι είναι αυτές των τιμωρημένων Σάβιτς και Τσέπακ.
Ημέρα Πάολο Τραμετσάνι στην ΑΕΛ, με την ομάδα της Λεμεσού να παρουσιάζει τον Ιταλό τεχνικό στο «Αλφαμέγα».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS