Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για την βαθμολογική κατάσταση της Δόξας: «Όταν χάνεις τουλάχιστον έξι βαθμούς, από αποτελέσματα που θα μπορούσες να είχες κερδίσει, αυτό επηρεάζει τους παίκτες και τους φίλους της ομάδας. Πρέπει να μάθουμε να κρατάμε αποτελέσματα, αλλά και να ανατρέπουμε. Χρειάζεται βελτίωση της ψυχολογίας. Το ίδιο έχουν πάθει και μεγάλες ομάδες. Για παράδειγμα η ΑΕΛ. Μία ομάδα που ξεκίνησε με πρωταγωνιστικούς στόχους, βρέθηκε να παλεύει για την είσοδο στην εξάδα. Είναι απρόβλεπτο το πρωτάθλημα».
Για το μεταγραφικό: «Τουλάχιστον δύο μεταγραφές είναι σίγουρες. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε την άποψη του προπονητή και αν πρέπει να κινηθούμε για τέσσερις, θα το δούμε με το διοικητικό συμβούλιο».
Το όνομα του Μάριους Στεπίνσκι, βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΛ, έξι μέρες πριν κλείσει το παράθυρο των καλοκαιρινών μεταγραφών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS