Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα για την ΑΕΚ την Τρίτη, επόμενη μέρα του εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια.
Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Η τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποφάσισε και για τον Μάμα, ο οποίος με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο χθεσινό παιχνίδι έφτασε τις 6. Ο παίκτης δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο είναι με την Πάφος FC, άρα θα επιστρέψει στη δράση στο πρώτο ματς του νέου έτους, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ημέρα Πάολο Τραμετσάνι στην ΑΕΛ, με την ομάδα της Λεμεσού να παρουσιάζει τον Ιταλό τεχνικό στο «Αλφαμέγα».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS