Την τελευταία του πνοή από επιπλοκές του κορωνοϊού άφησε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας σε ηλικία 72 ετών.
Ο Γιώργος Τράγκας κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου μετά από πολυήμερη νοσηλεία.
Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», στο οποίο είχε εισαχθεί, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.
Πηγή: www.cnn.gr
Ο Κώστας Τσιμίκας σε δηλώσεις του για τον ημιτελικό του League Cup με την Τότεναμ αναφέρθηκε στον Άρνε Σλοτ, τονίζοντας ότι αισθάνεται πως έχει την στήριξη του προπονητή του, γεγονός που του δίνει τη δύναμη να συνεχίζει να παλεύει.
Τα παθιασμένα λόγια του Ρουί Βιτόρια ενόψει της αυριανής (5/2, 19:30) ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και το πάθος που θα πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σ’ ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.