Ακολουθήστε μας στο Google news
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην προπονητής αλλά και διοικητικό στέλεχος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό: «Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση, αλλά ήταν η πιο ελπιδοφόρα. Είδαμε κάποια πράγματα που μας κάνουν αισιόδοξους. Βελτιώνεται η δημιουργικότητα και η λειτουργικότητα της ομάδας και παίζει ένα ποδόσφαιρο που ανταποκρίνεται στην ποιότητα του ρόστερ. Είναι πολλά τα θετικά σημάδια. Ο Ντε Βινσέντι έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και το στοίχημα είναι να συνεχίσει έτσι. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε καλό δρόμο και όλες οι προοπτικές δείχνουν πως ο ΑΠΟΕΛ θα είναι πολύ σύντομα στις 2-3 καλύτερες ομάδες».
Για το τι πρέπει να γίνει για να έρθουν και οι νίκες: «Αδικείται από τα αποτελέσματα που πήρε στα τελευταία παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ. Δεν δικαιολογείται να τρώει η ομάδα γκολ από τα στημένα, καθώς είναι ψηλή σε ύψος. Πρέπει να προσέξει και στις αντεπιθέσεις. Και ο Σκουφέτ ήταν πολύ καλός χθες και δείχνει πως επανέρχεται στις καλές εμφανίσεις.
Για τη διαιτησία: «Αν θες να κερδίσεις κάτι, δεν πρέπει να κυριαρχεί η πίεση και το άγχος. Σύμβουλος θα πρέπει να είναι η ψυχραιμία. Αυτό όμως δεν απαλλάσσει τις ευθύνες του διαιτητή, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τέσσερις λανθασμένες αποφάσεις εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. Όσες λανθασμένες αποφάσεις και να υπήρξαν όμως, δεν δικαιολογείται αυτός ο εκνευρισμός».
Για τον Καρώ και τους πανηγυρισμούς: «Αυτό το γκολ πιστώνεται στον Καρώ, είναι σε καλό δρόμο για να γίνει ο νέος Μερκής. Αλλά αυτοί οι υπέρμετροι πανηγυρισμοί όταν η ομάδα πετυχαίνει γκολ, θα πρέπει να περιοριστούν. Όσες φορές πανηγύρισαν με χορευτικό, δεν κερδίσαμε. Συστήνω να πανηγυρίζουν στο τέλος του παιχνιδιού».
Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Πετυχαίνουμε τον Απόλλωνα στο σημείο που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη του φάση. Μέσα στο ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ έχει όλα τα φόντα για να κερδίσει το ντέρμπι».
Για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Ο Μάγκλιτσα είχε καλύτερα πατήματα χθες. Επιστρέφουν και άλλοι επιθετικοί, είναι καλά στελεχωμένη η ομάδα. Δεν προλαβαίνει όμως να κυνηγήσει το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ, αφού είναι πολύ πίσω στη βαθμολογία, όμως μπορεί να διεκδικήσει θέση στην Ευρώπη. Έχει τις δυνατότητες να το καταφέρει και πιστεύω πως θα δικαιωθώ».
Η αστυνομία με επιστολή ενημερώνει για την πρόθεση της να διεξαχθούν τρία παιχνίδια χωρίς μετακίνηση φιλάθλων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/02 @ 13:52
Κατάμεστο θα είναι το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τετάρτης (5/2, 19:30) για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν sold-out.
05/02 @ 13:19
Πίστη και πάθος στον Ολυμπιακό για νίκη-πρόκριση εις βάρος του Παναθηναϊκού στον αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.
05/02 @ 13:07
Η ήττα με 2-0 στο "Έμιρεϊτς" στον πρώτο ημτελικό του League Cup δεν ήταν αρκετή για να ρίξει την ψυχολογία των παικτών της Άρσεναλ, με τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι να υποστηρίζει πως οι κανονιέρηδες θα ταξιδέψουν στο Νιούκαστλ με στόχο να βάλουν μέχρι και πέντε γκολ.
05/02 @ 12:04
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0.
05/02 @ 11:25
Ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR μετά την νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και άρχισε να ρωτάει "ποιος παίζει άμυνα" για το σπουδαίο κλέψιμό του στο φινάλε, ενώ στην συνέχεια έκανε πως βουτάει λέγοντας "δώσε μου την μπάλα".
05/02 @ 11:09
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η ευρωπαϊκή λίστα του ΑΠΟΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS