Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο Άμπου Ντάμπι βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό της Formula 1, μεταξύ Χάμιλτον και Φερστάπεν.
Ο Έλληνας τενίστας δεν θα μπορούσε να χάσει τη μεγάλη μάχη στον τελικό της Formula 1 στην πίστα Yas Marina. Οι
Λιούις Χάμιλτον και
Μαξ Φερστάπεν είναι ισόβαθμοι στο πρωτάθλημα με 369,5 βαθμούς και όποιος τερματίσει μπροστά θα πάρει τον τίτλο.
Λίγο μετά τις κατατακτήριες δοκιμές, μάλιστα η
Formula 1 δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο διάσημοι επιλέγουν το ποιον θέλουν να πάρει το πρωτάθλημα. Μεταξύ αυτών ο δικός μας
Στέφανος Τσιτσιπάς που θέλει τον
Μαξ Φερστάπεν να πάρει τον τίτλο από τον Χάμιλτον.
Πηγή: Gazzetta.gr
Διέψευσαν κατηγορηματικά στην Ομόνοια, τις πληροφορίες που βγήκαν από το γειτονικό Ισραήλ στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ότι ο Λοίζου μετακινείται στην Χάποελ Τελ Αβίβ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 20:45
Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ με πλήρη στήριξη στην παραολυμπιονίκη μας Καρολίνα Πελενδρίτου
10/09 @ 16:44
Ανακοίνωση-απάντηση ΑΠΟΕΛ στους 7 Ναυτικούς ομίλους που ζητούν τη διαγραφή των γαλαζοκίτρινων.
09/09 @ 14:41
Στην ακατανόητη συμπεριφορά από οδηγό ταξί ο οποίος αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο όχημα και ο σκύλος οδηγός της Καρολίνας Πελενδρίτου, μία από τις πιο πετυχημένες αθλήτριες των Παραολυμπιακών Αγώνων (σημαιοφόρος της κυπριακής αποστολής στους Παραολυμπιακούς 2024) αναφέρθηκε ο γραμματέας ΣΑΤΑ, Πάρης Ορφανός.
08/09 @ 16:32
Η χρυσή Παραολυμπιονίκης κατέγραψε σε βίντεο το δυσάρεστο περιστατικό με τον οδηγό ταξί να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα
04/09 @ 11:21
Η αθλήτρια της Σφυροβολίας Βαλεντίνα Σάββα παρέλαβε την Υποτροφία Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2025 στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Η απονομή έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώτη Ιωαννίδη, στην παρουσία του Διευθυντή της ΚΟΕ κ. Ανδρέα Βασιλείου.
02/09 @ 14:51
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου στην τηλεοπτική εκπομπή «Στούντιο 4».
BEST OF THEMASPORTS