Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι Ορλάντο Μάτζικ έφτασαν τους Κλίπερς στα... όριά τους, όμως με buzzer-beater του Τζάκσον στα 2.2 δευτερόλεπτα, οι Λος Άντζελες πήρε τη νίκη με 106-104.
Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο «Staples Center» με 15 εναλλαγές στο προβάδισμα, οι Λος Άντζελες Κλίπερς τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στους Μάτζικ, λυγίζοντας την ομάδα του Ορλάντο με 106-104, χάρη στο buzzer-beater του Ρέγκι Τζάκσον!
Οι Κλίπερς, που αγωνίστηκαν για δεύτερο παιχνίδι χωρίς τον Πολ Τζορτζ, είδαν τον Τζάκσον να «μιλάει» στα... δύσκολα, και με ένα μεγάλο σουτ στα 2.2 δευτερόλεπτα να διαμορφώνει το τελικό σκορ για την τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας, βελτιώνοντας έτσι το ρεκόρ στο 15-12.
Κορυφαίοι για τους Κλίπερς ήταν ο
Ρέγκι Τζάκσον με 25 πόντους και ο
Λουκ Κέναρντ με 23 πόντους, με τον Τέρανς Μανς να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ.
Για τους Μάτζικς που υπέστησαν την τρίτη διαδοχική ήττας τους και
δέκατη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια, ξεχώρισαν οι Άντονι (23 πόντους), Ρος (22 πόντους) και Φρανζ Βάγκνερ (20 πόντους).
Τα δωδεκάλεπτα: 23-30, 49-44, 78-75, 106-104.
sport-fm.gr
Ασταμάτητη η Κύπρος στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης και συνεχής ροή μεταλλίων για την Κυπριακή Αποστολή Στην Ανδόρα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS