Ο Μαϊκόν Αραούχο, ο οποίος πέρασε από το νησί μας και την ΑΕΛ από το Ιουλίο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2014, έγινε πραγματικά αγνώριστος.
Ο Βραζιλιάνος, στα 37 του χρόνια, έχοντας κρεμάσει πλέον τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια... βλέποντας τον, δεν θυμίζει σε τίποτα πρώην παίκτη.
Δείτε πως ήταν και πως έγινε:
Κατάμεστο θα είναι το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τετάρτης (5/2, 19:30) για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν sold-out.
Πίστη και πάθος στον Ολυμπιακό για νίκη-πρόκριση εις βάρος του Παναθηναϊκού στον αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.
Η ήττα με 2-0 στο "Έμιρεϊτς" στον πρώτο ημτελικό του League Cup δεν ήταν αρκετή για να ρίξει την ψυχολογία των παικτών της Άρσεναλ, με τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι να υποστηρίζει πως οι κανονιέρηδες θα ταξιδέψουν στο Νιούκαστλ με στόχο να βάλουν μέχρι και πέντε γκολ.
Ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR μετά την νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και άρχισε να ρωτάει "ποιος παίζει άμυνα" για το σπουδαίο κλέψιμό του στο φινάλε, ενώ στην συνέχεια έκανε πως βουτάει λέγοντας "δώσε μου την μπάλα".