Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γιάννης Κατσαρός, προπονητής του Ερμή, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ και σχολίασε τη νίκη της ομάδας του επί της Αλκής, το αήττητο σερί που έχουν οι «φτεροπόδαροι» αλλά και την αναμέτρηση με τον Αχυρώνα.
Αναλυτικά:
Για τη νίκη επί της Αλκής: «Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ήμασταν απόντες, αλλά παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το δεκάλεπτο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ήμασταν πολύ καλύτεροι».
Για το αήττητο σερί της ομάδας: «Κρίνω τους ποδοσφαιριστές από την απόδοση, όχι από το αποτέλεσμα. Είμαι διπλά χαρούμενος για το χθεσινό παιχνίδι γιατί η ομάδα αγωνίστηκε με τον τρόπο που θέλουμε και ζητάμε, με ορθολογική ανάπτυξη, δομημένες επιθετικές ενέργειες. Σε βάθος χρόνου αυτή είναι η ενδεδειγμένη πορεία. Αυτό προσπαθήσαμε να αλλάξουμε και εν μέρει το έχουμε πετύχει. Η καλύτερη άμυνα για μια ομάδα είναι όταν έχει την μπάλα στην κατοχή της, αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στην ομάδα».
Για το παιχνίδι με τον Αχυρώνα: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήδη έχουμε ξεκινήσει από σήμερα να δουλεύουμε πάνω σε αυτό τον αγώνα με την ανάλυση του αντιπάλου. Κάθε αγωνιστική είναι το κρισιμότερο παιχνίδι μέχρι το επόμενο για μια ομάδα σαν κι εμάς, που κάνει πρωταθλητισμό».
Διαβάζαμε χθες μια είδηση για τον Στέλιο Αντρέου, ένα παλικάρι που εδώ και 4 χρόνια αγωνίζεται στο Βελγικό πρωτάθλημα, με τα χρώματα της Σαρλερουά…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS