Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας αντιμετωπίζει η ώρα 19:00 στο Μακάρειο Στάδιο τον Εθνικό Άχνας για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.
Η αρχική ενδεκάδα του Μάκη Σεργίδη είναι η εξής: Πρόσεκ, Μασέντο, Έσελινγκ, Ντίας, Σουμαόρο, Δημητρίου, Νάντο, Χαραλάμπους, Ενόχ, Μπάμπιτς, Κούρος.
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Μαυρομούστακος, Ορ, Αριστοτέλους, Κωμοδίκης, Νεοφύτου, Καπαρτής, Γιάνσεν, Τίμερμανς, Φραγκέσκου.
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS