Ακολουθήστε μας στο Google news
Άκυρο στην πρώτη καλή πρόταση για τον Εντέν Αζάρ έριξε η Ρεάλ Μαδρίτης, με την ελπίδα ότι θα έρθει καλύτερη προσφορά στο μέλλον.
Βροντερό «όχι» φώναξε η Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη πρόταση μεταγραφής που δέχθηκε για τον Εντέν Αζάρ. Ωστόσο, οι Ισπανοί αρνήθηκαν το ενδεχόμενο μεταγραφής από την αγγλική ομάδα. Όχι λόγω του στάτους του, αλλά με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα υπάρξει μεγαλύτερη προσφορά.
Εδώ και καιρό ο Εντέν Αζάρ όχι μόνο δεν θεωρείται αναντικατάστατο κομμάτι της Ρεάλ, αλλά μετά βίας είναι μέλος της. Το καταστροφικό πέρασμα του Βέλγου στην Μαδρίτη συνεχίζεται και τη φετινή σεζόν, με τον ίδιο να είναι πιο κοντά στην έξοδο παρά στην παραμονή. Η υπομονή των «μερένχες» έχει εξαντληθεί, ενώ το βαρύ συμβόλαιο του Αζάρ δεν είναι πλέον επιθυμητό βάσει της απόδοσής του στο γήπεδο.
Σύμφωνα με το «beinSports» η Γουέστ Χαμ εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Βέλγου! Οι «χαμερς» κάνουν εξαιρετική πορεία στην Premier League και το Europa League και ήθελαν να εντάξουν έναν πολύπειρο παίκτη με τεράστια εμπειρία στα τρόπαια. Έτσι, όπως αναφέρει η «El Nacional», οι Λονδρέζοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ!
Αυτή η άρνηση έρχεται από τους Μαδριλένους, οι οποίοι ζητούν περισσότερα χρήματα για τον Αζάρ. Το καλοκαίρι του 2019 κατέβαλαν 100 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του και δεν θέλουν να… μπουν μέσα τόσο πολύ. Οι απαιτήσεις τους είναι περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δύσκολα θα καταθέσει κάποιος σύλλογος για τον Βέλγο εξτρέμ. Βάσει τουλάχιστον της αγωνιστικής του εικόνας τα τελευταία χρόνια.
Πηγή: Sportsking.gr
Καμπάνα από την ΟΥΕΦΑ ήχησε στα αυτιά των διοικούντων της Ομόνοιας, για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την Μάιντς στο ΓΣΠ, στην πρεμιέρα της Ληγκ Φέις του Κόνφερενς Ληγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS