Ακολουθήστε μας στο Google news
Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της PrimeTel, o Φώτης Παπουλής, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ, στο ΓΣΠ, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τι ανέφερε:
«Δεν είναι απογοητευτικός ο ένας βαθμός. Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους μια ισοπαλία στην έδρα μας, πόσο μάλλον από τη στιγμή που κυνηγάμε στη βαθμολογία. Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Από το να μην παίρνεις τίποτα όμως, κάποτε και ο βαθμός είναι πολύτιμος. Αυτό ο βαθμός ωστόσο μπορεί να μας δώσει περισσότερη ώθηση. Μας αφήνει μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Έφυγε πλέον από πάνω μας η Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και πέρυσι. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε μεταξύ άλλων ο σκόρερ του τέρματος της Ομόνοιας».
Στον Απόλλωνα... άνοιξε το κεφάλαιο της ενίσχυσης μετά από αρκετές αποχωρήσεις και την παραμονή των Λέουβενμπεργκ και Κουν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS