Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μάρτιν Ντε Ρόουν έκανε ένα τρομερό ποστάρισμα, αντιμετωπίζοντας με μπόλικη δόση χιούμορ την αναβολή του αγώνα της Αταλάντα με την Βιγιαρεάλ.
Το Αταλάντα-Βιγιαρεάλ αναβλήθηκε λόγω έντονης χιονόπτωσης και θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 17:30.
Κάπως έτσι, οι ποδοσφαιριστές οδηγούνται στα ξενοδοχεία, με τον Μάρτιν Ντε Ρόουν της Αταλάντα να αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με μπόλικη δόση χιούμορ και να κάνει ένα φοβερό ποστάρισμα με… σκιέρ.
«Εγώ, ο Ζαπάτα και ο Κουπμάινερς στον δρόμο για να κάνουμε τη σέντρα στο ματς», έγραψε και το συνόδευσε με μια φωτογραφία.
sport-fm.gr
Διαβάστε τις Ευχές των ομάδων μας για το Πάσχα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS