Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτιαξε νέο λογαριασμό στο Instagram και κάνει giveaway συνολικά 45.000 ευρώ μετρητά σε πέντε τυχερούς νέους ακόλουθούς του
Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στον «μαγικό» κόσμο του Instagram και μάλιστα μέσα σε δύο ώρες συγκέντρωσε περισσότερους από 35.000 νέους ακόλουθους. Βέβαια, ο ρυθμός με τον οποίο έρχονται τα νέα follows στον λογαριασμό του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οφείλεται και στον πρωτότυπο διαγωνισμό που αποφάσισε να τρέξει στο προφίλ του.
Τι εννοούμε; Όπως ενημέρωσε μέσω Instagram Story ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο giveaway μετρητών για τους νέους followers του, το οποίο θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, όπου θα προκύψουν συνολικά 5 νικητές, οι οποίοι θα μοιραστούν 45.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος θα πάρει 20.000 ευρώ μετρητά, ο δεύτερος 10.000 ευρώ μετρητά και οι άλλοι τρεις από 5.000 ευρώ μετρητά.
Αυτός είναι ένας τρόπος, προκειμένου να «ξαναχτίσει» έναν ισχυρό λογαριασμό με πολλούς χιλιάδες followers στο Instagram, μιας και το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει «ρίξει» δύο προφίλ του Γιαννακόπουλου, ένα με 300.000 κόσμο κι ένα δεύτερο με 120.000 ακόλουθους. Κάτι που τον εξόργισε και τον έκανε να στραφεί κατά του Μαρκ Ζούκερμπεργκ με πολλαπλές αναρτήσεις στο παρελθόν.
reader.gr
Ο Ηλίας Χαραλάμους ζήτησε ένα Κύπριο παίκτη και αυτός δεν ήταν ο Πίττας αλλά ο Ανδρόνικος Κακουλλής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/02 @ 14:40
Δείτε την επική αντίδραση του Εβάν Φουρνιέ στην είδηση της ανάδειξης του Σάσα Βεζένκοβ σε MVP του Ιανουαρίου στην EuroLeague
02/02 @ 19:09
Ο Προμηθέας έβαλε πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 77-74 στην Πάτρα, χάρη στον τρομερό Νίκο Μιλουτίνοφ και τα μεγάλα σουτ του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.
31/01 @ 23:34
Άμεση ήταν η επιστροφή του Ολυμπιακού στις νίκες, καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague πριν τη διαβολοβδομάδα.
31/01 @ 23:22
Παρότι είδε την Εφές να επιστρέφει από το -16 στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη 92-89 στο κατάμεστο ΣΕΦ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Φενέρ!
28/01 @ 15:27
Η FIBA έκανε γνωστό τόσο το σήμα όσο και το μότο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, με τον Καρμέλο Άντονι να αποτελεί τον πρεσβευτή της διοργάνωσης.
28/01 @ 12:23
Η Ευρωλίγκα έκανε στατιστική ανάλυση για τη διαφορά μεταξύ των πόντων που πετυχαίνουν και δέχονται οι ομάδες της στη ρακέτα, με τη Ρεάλ να κυριαρχεί. Δείτε πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.
BEST OF THEMASPORTS