Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, ενημερώνει για τη χειρουργική επέμβαση του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργου Μαλεκκίδη που έγινε στο Βέλγιο.
Αναλυτικά:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Μαλεκκίδης υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (08/12) στο νοσοκομείο Monica της Αμβέρσας από τον Dr. Lagae Koen και τον ιατρό της ομάδας μας Δρ. Κυριάκο Κακαβελάκη, σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο (λόγω ρήξης ιγνυακού τένοντα, ρήξης έξω μηνίσκου και μερικής ρήξης οπίσθιου χιαστού συνδέσμου).
Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει πρόγραμμα μετεγχειρητικής αποκατάστασης και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου 4-5 μήνες.
Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει υγιής στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας».
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.