Ακολουθήστε μας στο Google news
H Aθλέτικ Μπιλμπάο διεύρυνε το σερί της χωρίς νίκη στα επτά παιχνίδια, καθώς έμεινε στο 0-0 κόντρα στη προτελευταία Χετάφε.
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι», καθώς πλέον μετράει επτά παιχνίδια χωρίς νίκη. Οι Βάσκοι στο τελευταίο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής έμειναν στο 0-0 κόντρα στη προτελευταία Χετάφε. Με τον αποψινό βαθμό η Αθλέτικ βρίσκεται στην 9η θέση με 21 βαθμούς, ενώ η προτελευταία Χετάφε έφτασε τους 11 βαθμούς.
Το παιχνίδι ήταν ποιοτικά αρκετά κακό με τις δυο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ευκολίες. Αν μια ομάδα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς αυτή ήταν η Χετάφε, η οποία θα μπορούσε να σκοράρει τόσο στο 64' με τον Σάντρο Ραμίρεζ, όσο και στο 86' με τον Ματίας Μιραμόντες, όμως ο Ουνάι Σιμόν κράτησε το μηδέν.

Όπως αναμενόταν, η Εθνική μας ομάδα κέρδισε σήμερα (12/10) το Σαν Μαρίνο (0-4) στο στάδιο «Σεραβάλε» και έκλεισε με νίκη τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση για το Mundial του 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS