Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Η Μίλαν επικράτησε της Σαλερνιτάνα με 2-0 και έφτασε στους 38 βαθμούς, μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Serie A ενώ παράλληλα έκανε και ρεκόρ πόντων τα τελευταία 17 χρόνια.
Οι «ροσονέρι» είναι σε εξαιρετική κατάσταση, στους 38 βαθμούς που είναι η καλύτερη επίδοση τους όσον αφορά την συγκομιδή βαθμών από την περίοδο 2003-04, όταν τότε είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία.
Η Μίλαν επέστρεψε στην 1η θέση μετά από 10 μήνες, μιας και η τελευταία φορά που το πέτυχε ήταν πέρυσι στις 13 Φεβρουαρίου, πριν την ήττα από την Σπέτσια.
sdna.gr
Ένα αμφίρροπο ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (09/02, 19:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/02 @ 20:05
Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά την νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας Αραδίππου με 2-0.
08/02 @ 17:30
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την τραγωδία της Θύρας 7.
07/02 @ 22:02
Με την αναμέτρηση Freedom24 Ένωση Νέων Ύψωνα - Ολυμπιακός άνοιξε σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
07/02 @ 21:19
Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε για την αντίδραση του Γιόβετιτς μετά το τέλος του αγώνα.
07/02 @ 20:58
Ο Στέφαν Γιόβετιτς έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό του αγώνα, αντιδρώντας για την αλλαγή του.
07/02 @ 18:37
Ο Στεπίνσκι είναι και πάλι στις βασικές επιλογές του Αναστασίου για τρίτο σερί αγώνα.
BEST OF THEMASPORTS