Έγραψε ιστορία με το 6-1 επί της Καμπούρ η Φίτεσε.
Η επιστροφή της Φίτεσε στις νίκες ήταν εμφατική, με την ομάδα του Άρνεμ να διαλύει με 6-1 την Καμπούρ εκτός έδρας και να νικά με 5+ γκολ μακριά από το γήπεδό της για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια!
Τότε, τον Σεπτέμβριο του 1997, οι "vites" είχαν συντρίψει με το εντυπωσιακό 7-1 τη Φορτούνα Σιτάρντ σε ματς για την 8η αγωνιστική της Eredivisie, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον... Νίκο Μαχλά!Χατ τρικ είχε σημειώσει ο Έλληνας παλαίμαχος επιθετικός, στον δρόμο για το Χρυσό Παπούτσι, σε μία σεζόν όπου είχε σημειώσει 34 τέρματα στο ολλανδικό πρωτάθλημα.
Αυτό μάλιστα, ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα χατ τρικ που θα σημείωνε τη σεζόν 1997/98.
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.