Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά, μετά το 1-4 επί της Δόξας Κατωκοπιάς, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής:
«Πολύ σημαντικοί βαθμοί, πολύ σημαντικοί βαθμοί! Ξέραμε την δυσκολία σε αυτό το στάδιο. Ξεκινήσαμε άσχημα στο πρώτο 15λεπτο, δεν είχαμε τον έλεγχο. Αυτά ήταν τα κακά νέα. Δείξαμε αντίδραση μετά το 1-0 και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Η εικόνα που βγάλαμε μετά το 15λεπτο ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στους οπαδούς μας. Είναι πάντα μαζί μας».
Για τον Ματ: «Πολύ σημαντικό γι' αυτόν. Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός. Στους τελευταίους αγώνες έπαιζε ο Ρόμο. Σήμερα έπαιξε ο Ματ. Έχω εξαιρετικούς επιθετικούς. Μας βοηθούν όλοι. Πολύ καλό για μας».
Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Είναι μεγάλη πρόκληση για μας. Να απολαύσουμε τη νίκη με την Δόξα και από την Δευτέρα θα αρχίσουμε την δουλειά για την Ομόνοια. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Δεν κοιτάζουμε αποστάσεις και διαφορές».
Ο Γιώργος Κούμας ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για αποχώρηση του από την Προεδρία της Ομοσπονδίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS