Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΑΕΛ υποδέχεται (Κυριακή, 05/12, 19:00) την Ομόνοια στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής σε ένα μεγάλης σημασίας αγώνα στο Τσίρειο.
Οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη την νίκη... ανάκαμψης καθώς οι διαδοχικές απώλειες βαθμών έφεραν την καθίζηση που οδήγησε στον προβληματισμό και την οικογένεια της ΑΕΛ να ψάχνουν διάφορους τρόπους για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.
Η διοίκηση έστειλε το μήνυμα που πήραν προπονητής και ποδοσφαιριστές και πλέον άπαντες καλούνται να αντιδράσουν σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι το κυριακάτικο ματς με την Ομόνοια.
Από την πλευρά τους οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στην Λεμεσό με μοναδικό στόχο το διπλό που θα διατηρήσει την απόσταση από τις πρώτες θέσεις, ενόψει και των αγώνων που έχουν στο... χέρι.
Η ΑΕΛ με 12 βαθμούς είναι μόλις στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού και έχε ανάγκη τους βαθμούς για να αρχίσει να ανεβαίνει μετά από μια παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, ενώ η Ομόνοια με 13 βαθμούς... είδε την ΑΕΚ να ανεβαίνει στην κορυφή με 27 και δεν θέλει να χάσει το τρένο του τίτλου.
ΑΕΛ και Ομόνοια έχουν πολλούς λόγια για να θέλουν την νίκη μέσα σε ένα μήνα με σημαντικά ματς και ακόμα ένα μεταξύ τους ραντεβού (22/12).
Ντούσαν Κέρκεζ και Χένινγκ Μπεργκ κατέστρωσαν τα πλάνα τους με στόχο το...τρίποντο που συνεπάγεται με ντοπάρισμα ενόψει του γεμάτου προγράμματος που ακολουθεί.
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS