Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας Sportime.gr, ο Κύπριος αμυντικός, Παναγιώτης Αρτυματάς, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Κηφισιά (σ.σ. συμμετέχει στη Super League 2) από την Ανόρθωση, είχε πολύ καλή παρουσία (και) στον πρώτο αγώνα κυπέλλου για τη φάση των "16" απέναντι στην ΑΕΚ και... κέρδισε πόντους, παρόλο που η ομάδα του έχασε με 4-0.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στον τίτλο: «Κηφισιά: Δύο παίκτες έτοιμοι για Super League»
Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα:
«Ακούγονται ήδη για... πιο πάνω, δύο παίκτες από την Κηφισιά.
Μπορεί το κοντέρ να έγραψε ντόρτια στο ΟΑΚΑ για την Κηφισιά απέναντι στην ΑΕΚ, όμως, μαθαίνω ότι υπήρχαν παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, που κέρδισαν πόντους.
Για τον Τετέι μην το κουράζουμε, ήδη ακούγεται αρκετά το όνομα του.
Όπως αναφέρει η στήλη Agent Greek στο eSportime της Παρασκευής, ο δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Αρτυματάς. Ο Κύπριος αμυντικός δείχνει καλά στοιχεία.
Δανεικός αγωνίζεται από την Ανόρθωση, όπου παίζει και ο αδερφός του Κωστάκης και μανατζερικά ομόσταυλος του».
Στον Απόλλωνα... άνοιξε το κεφάλαιο της ενίσχυσης μετά από αρκετές αποχωρήσεις και την παραμονή των Λέουβενμπεργκ και Κουν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS