Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Καυστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον πρώην αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος και μέλος του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ, Μιχαλάκη Ραφαήλ, με αφορμή τα όσα λέχθηκαν από την Ομόνοια για το ότι το διακοπέν "αιώνιο" ντέρμπι έπρεπε να κατακυρωθεί υπέρ του "τριφυλλιού".
Από τα "βέλη" του δεν ξέφυγαν ούτε οι "γαλαζοκίτρινοι", με αφορμή το σχόλιο που είχε γίνει από το επίσημο ΑΠΟΕΛ, για τα περί... κόρνερ στη χειρονομία του Σόουζα στο ματς με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανάρτηση του:
«Πρώτα διαβάσαμε το τιτίβισμα του ΑΠΟΕΛ με το οποίο προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο κ. Σοουζα έδειχνε το κόρνερ με το μεσαίο του δάκτυλο.
Σήμερα τα επίσημα χείλη της Ομόνοιας μας ανέφεραν με πάσα σοβαρότητα ότι πρέπει να κατακυρωθεί υπέρ τους ο αγώνας της ομίχλης, επειδή ευθύνεται ο ΑΠΟΕΛ για την προγραμματισμένη από μήνες χρήση του ΓΣΠ για την λειτουργία του Ποντίφικα!
Και διερωτάσαι κανείς αν αυτές οι αρλούμπες προέρχονται επίσημα από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες του νησιού, ποιος μπορεί να μας πάρει στα σοβαρά και πώς μπορούμε να ζητήσουμε από τους νεαρούς οπαδούς να συμπεριφερθούν λογικά και κόσμια. Ζητείται Ελπίς, αλλά μάταια...».
Με τρία παιχνίδια ολοκληρώθηκε την Κυριακή (09/02), η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/02 @ 20:05
Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά την νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας Αραδίππου με 2-0.
08/02 @ 17:30
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την τραγωδία της Θύρας 7.
07/02 @ 22:02
Με την αναμέτρηση Freedom24 Ένωση Νέων Ύψωνα - Ολυμπιακός άνοιξε σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
07/02 @ 21:19
Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε για την αντίδραση του Γιόβετιτς μετά το τέλος του αγώνα.
07/02 @ 20:58
Ο Στέφαν Γιόβετιτς έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό του αγώνα, αντιδρώντας για την αλλαγή του.
07/02 @ 18:37
Ο Στεπίνσκι είναι και πάλι στις βασικές επιλογές του Αναστασίου για τρίτο σερί αγώνα.
BEST OF THEMASPORTS