Ένας κλασικά εντυπωσιακός Αγιαξ συνέτριψε 5-0 τη Βίλεμ στο «Άμστερνταμ Αρίνα» στο ματς που άρχισε τη 15η αγωνιστική της Eresivisie και αύξησε στο +4 στην κορυφή τη διαφορά από τη δεύτερη Φέγενορντ.
Ο Αγιαξ σάρωσε 5-0 την ανήμπορη Βίλεμ στο Άμστερνταμ στο ματς που άνοιξε την αυλαία» της 15ης αγωνιστικής και αύξησε στο -4 τη διαφορά τους στην πρώτη θέση από τη δεύτερη Φέγενορντ. Παράλληλα, ο «Αίαντας» έφτασε τα επτά συνεχόμενα ματς χωρίς να δεχτεί γκολ, κάτι που είχε επαναλάβει το 1997, αφήνοντας την ομάδα του Τίλμπουργκ στο -4 από την προνομιούχο επτάδα.
Οι παίκτες του Ερικ Τεν Χαγκ έφτασαν στο -3 στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Αντονι στο 15’ και 23΄και Μαρτίνες στο 18’. Στην επανάληψη, ο Αγιαξ «έριξε ρυθμούς», αλλά πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τους Κλάασεν στο 71’ και Ντανίλο στο 76’.