Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Βαγγέλης Παυλίδης επέστρεψε στα γκολ και μαζί του η Άλκμααρ στις νίκες, ύστερα από την ανατροπή κόντρα στη Φορτούνα, για την οποία μπήκε αλλαγή ο Ανδρέας Σάμαρης.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης επέστρεψε στα γκολ έπειτα από μία ξηρασία τριών αγώνων πρωταθλήματος και διόλου τυχαία η Άλκμααρ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από μία ξηρασία τριών αγωνιστικών στην Eredivisie.
Για να πάρει το "τρίποντο" με 2-1 κόντρα στη Φορτούνα, η ομάδα του Πασχάλ Γιάνσεν χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ζίαν Φλέμινγκ.
Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί και έφταναν με μεγαλύτερη ευκολία στην αντίπαλη περιοχή. Τρανό παράδειγμα η φάση του 41ου λεπτού, όταν με μια υπέροχη ομαδική προσπάθεια, ο Ντάνι ντε Βιτ έβγαλε μια σέντρα από δεξιά κι ο Παυλίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Ήταν το 5ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα, όπου έχει και τέσσερις ασίστ, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις έχει 7 γκολ και 5 ασίστ σε 21 αγώνες.
Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γέσπερ Κάρλσον να χριστεί σκόρερ και να ολοκληρώσει την ανατροπή της Άλκμααρ, η οποία παρατάχθηκε με ακόμα έναν Έλληνα στην ενδεκάδα, τον Παντελή Χατζηδιάκο.
Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί Έλληνα στη σύνθεσή τους μετά το 60', τον Ανδρέα Σάμαρη στη δεύτερη εμφάνιση ύστερα από μετακίνησή του από την Μπενφίκα.
Πηγή: Sport24.gr
Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία και προέδρου της «Καρμιώτισσας» Σταύρου Δημοσθένους, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS