Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Τότεναμ εμφάνισε τα στοιχεία που ζητάει ο Αντόνιο Κόντε στο παιχνίδι της και επικράτησε άνετα με 2-0 κόντρα στην Μπρέντφορντ, με το αυτογκόλ του Κάνιος και το τέρμα του Σον.
Οι «σπερς» ήταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι, χωρίς να αφήσουν τους αντιπάλους τους να γίνουν απειλητικοί, με τις «μέλισσες» να αποχωρούν ηττημένες στο πρώτο λονδρέζικο ντέρμπι των δύο ομάδων στην πρώτη κατηγορία.
Στο Τότεναμ Χότσπουρ Στέιντιουμ, η Τότεναμ υποδέχτηκε την Μπρέντφορντ στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το λονδρέζικο ντέρμπι ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τους «σπερς» που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με τον Σέρχι Κάνιος να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, από τη σέντρα του Χεούνγκ-Μιν Σον.
Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς να καταφέρουν να πατήσουν ούτε μία φορά στην αντίπαλη περιοχή ενώ το πρώτο και μοναδικό τους σουτ στο ημίχρονο ήρθε στο 28ο λεπτό ωστόσο πέρασε αρκετά μέτρα μακριά από τα δοκάρια του Γιορίς. Η Τότεναμ επέβαλε το ρυθμό της στο υπόλοιπο του ημιχρόνου και έφτασε πολύ κοντά και στο 2-0 όμως ο Σον δεν κατάφερε να κερδίσει τον Άλβαρο Φερνάντες λίγα λεπτά πριν οι παίκτες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τα «σπιρούνια» να θέλουν να προστατέψουν το προβάδισμά τους, ψάχνοντας παράλληλα το γκολ που θα κλειδώσει τη νίκη.
Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει στο τέλος του πρώτου ο Σον, το έκανε στο 65ο λεπτό. Σε μία ταχύτατη αντεπίθεση των παικτών του Αντόνιο Κόντε, ο Ρεγκιλόν βγήκε από τα αριστερά και «μοίρασε» έτοιμο γκολ στον Κορεάτη συμπαίκτη του και εκείνος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Στα υπόλοιπα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Ούγκο Γιορίς με αποτέλεσμα η Τότεναμ να προστατέψει σχετικά άνετα το υπέρ της 2-0 και να φτάσει στην δεύτερη σερί νίκη της μετά και το 2-1 κόντρα στη Λιντς την προηγούμενη αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά, οι «μέλισσες» δεν κατάφεραν να χτίσουν πάνω στη νίκη τους επί της Έβερτον τέσσερις ημέρες νωρίτερα και έπεσαν στην 11η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.
Πηγή: England365.gr
Ο Λοΐζος Λοΐζου, είναι μεταξύ των πιο έμπειρων νέων ποδοσφαιριστών σύμφωνα με την CIES Football Observatory
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS