Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Τότεναμ εμφάνισε τα στοιχεία που ζητάει ο Αντόνιο Κόντε στο παιχνίδι της και επικράτησε άνετα με 2-0 κόντρα στην Μπρέντφορντ, με το αυτογκόλ του Κάνιος και το τέρμα του Σον.
Οι «σπερς» ήταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι, χωρίς να αφήσουν τους αντιπάλους τους να γίνουν απειλητικοί, με τις «μέλισσες» να αποχωρούν ηττημένες στο πρώτο λονδρέζικο ντέρμπι των δύο ομάδων στην πρώτη κατηγορία.
Στο Τότεναμ Χότσπουρ Στέιντιουμ, η Τότεναμ υποδέχτηκε την Μπρέντφορντ στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το λονδρέζικο ντέρμπι ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τους «σπερς» που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με τον Σέρχι Κάνιος να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, από τη σέντρα του Χεούνγκ-Μιν Σον.
Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς να καταφέρουν να πατήσουν ούτε μία φορά στην αντίπαλη περιοχή ενώ το πρώτο και μοναδικό τους σουτ στο ημίχρονο ήρθε στο 28ο λεπτό ωστόσο πέρασε αρκετά μέτρα μακριά από τα δοκάρια του Γιορίς. Η Τότεναμ επέβαλε το ρυθμό της στο υπόλοιπο του ημιχρόνου και έφτασε πολύ κοντά και στο 2-0 όμως ο Σον δεν κατάφερε να κερδίσει τον Άλβαρο Φερνάντες λίγα λεπτά πριν οι παίκτες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τα «σπιρούνια» να θέλουν να προστατέψουν το προβάδισμά τους, ψάχνοντας παράλληλα το γκολ που θα κλειδώσει τη νίκη.
Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει στο τέλος του πρώτου ο Σον, το έκανε στο 65ο λεπτό. Σε μία ταχύτατη αντεπίθεση των παικτών του Αντόνιο Κόντε, ο Ρεγκιλόν βγήκε από τα αριστερά και «μοίρασε» έτοιμο γκολ στον Κορεάτη συμπαίκτη του και εκείνος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Στα υπόλοιπα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Ούγκο Γιορίς με αποτέλεσμα η Τότεναμ να προστατέψει σχετικά άνετα το υπέρ της 2-0 και να φτάσει στην δεύτερη σερί νίκη της μετά και το 2-1 κόντρα στη Λιντς την προηγούμενη αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά, οι «μέλισσες» δεν κατάφεραν να χτίσουν πάνω στη νίκη τους επί της Έβερτον τέσσερις ημέρες νωρίτερα και έπεσαν στην 11η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.
Πηγή: England365.gr
Σε μερικές μέρες θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μόργκαν Μπράουν στον Απόλλωνα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από εξαετή θητεία στον Άρη. Ο 26χρονος Άγγλος (γεννημένος στο Λέστερ) έχει ζήσει από την πρώτη μέρα, την «μεταμόρφωση» των πρασίνων της Λεμεσού, από κομπάρσοι σε πρωταγωνιστές…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS