Ακολουθήστε μας στο Google news
Με την ευχή να μην γίνει σεισμός την ώρα διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα, λειτουργούν τρία προσφυγικά ποδοσφαιρικά γήπεδα, με σοβαρά στατικά προβλήματα. Το γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας, το γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος και το γήπεδο του Εθνικού Αχνας.
Η αρχή αδειοδότησης σταδίων, ανακοίνωσε ενώπιον της Επιτροπής Προσφύγων, ότι φέτος τα τρία γήπεδα λειτουργούν με προσωρινή άδεια, αφού έγιναν κάποια έργα στήριξης, αλλά από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, τα τρία γήπεδα δεν πρόκειται να λάβουν άδεια, αφού αντιμετωπίζουν σοβαρά στατικά προβλήματα.
Το 2020 λήφθηκε η πολιτική απόφαση για επιδιόρθωση των προσφυγικών γηπέδων, με την προϋπόθεση να διεξαχθεί μελέτη για το ύψος της συνολικής δαπάνης, η οποία αναμένεται να στοιχίσει 150 χιλιάδες ευρώ. Εκτιμάται ότι για την επιδιόρθωση των σταδίων θα απαιτηθούν 12 εκ. ευρώ.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Προσφύγων Νίκος Κέττηρος τόνισε ότι δεν πρέπει να προσφυγοποιηθούν για δεύτερη φορά τα σωματεία. Σημείωσε ότι πρέπει να προχωρήσουν οι μελέτες, να αρχίσουν τα έργα και θα μπορούν να διεξάγονται οι αγώνες, με θεατές μόνο στα ασφαλή σημεία των γηπέδων.
Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκος Γεωργίου δήλωσε ότι πρέπει να προχωρήσουν τάχιστα τα έργα στα τρία άδεια. Είναι η ώρα της πολιτείας προχωρήσει σε άμεση χρηματοδότηση των βελτιωτικών έργων.
Ο βουλευτής της ΔΗΠΑ Μιχάλης Γιακουμής ζήτησε ένα ολοκληρωμένο πλάνο διόρθωση των γηπέδων.
Εκτός πλάνων του Χένινγκ Μπεργκ για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ερχόμενης Πέμπτης (24/07) με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι, τέθηκαν οι Ινγκεμπρίγκτσεν και Ελάντερ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS