Ακολουθήστε μας στο Google news
Βραδιά Χρυσής Μπάλας σήμερα. Μπορεί τα τελευταία χρόνια το δίπολο Μέσι-Ρονάλντο να «έπαιζε» μόνο του, ωστόσο φέτος φαίνεται πως τη θέση του Πορτογάλου την έχει πάρει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Αργεντινό ωστόσο να είναι το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα.
Και αυτό φαίνεται πως οδήγησε τον Κριστιάνο να πάρει μία μεγάλη απόφαση. Σύμφωνα λοιπόν με ΜΜΕ της πατρίδας του, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα παρευρεθεί στο Παρίσι στην τελετή της απονομής, καθώς αποφάσισε να μείνει στην Αγγλία.
Μάλιστα, ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, είναι το γεγονός πως ο 36χρονος φέρεται να βρίσκεται εκτός τριάδας, καθώς πίσω από τον Μέσι (που αναμένεται να κατακτήσει την έβδομη Χρυσή Μπάλα) φέρεται να είναι οι Λεβαντόφσκι και Μπενζεμά…
Πηγή: www.to10.gr
Η Ρεάλ μπορεί να ήθελε να κυνηγήσει την ανατροπή, αλλά η φοβερή Άρσεναλ έφυγε με άλλη μία νίκη (1-2) από το «Μπερναμπέου» και με συνολικό σκορ 5-1 έκλεισε θέση στους «4» όπου θα βρει την Παρί!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS