Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet πριν από την έναρξη του ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου του Απόλλωνα, Αντρέ Σκέμπρι.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Η ομάδα ετοιμάζεται με τον ίδιο τρόπο για κάθε παιχνίδι, είτε αντιμετωπίζει ομάδες που είναι ψηλά, είτε χαμηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα είναι πειθαρχημένη και έχει κίνητρο για να κάνει το καλύτερο σήμερα. Δεν είναι στο μυαλό μας το ότι αν κερδίσουμε θα φτάσουμε τις πέντε σερί νίκες. Πάντα ετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο, παίρνουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό και μόλις τελειώσει, σκεφτόμαστε το επόμενο».
Για την εμπειρία του από τους αγώνες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ως ποδοσφαιριστής: «Σαν παίκτης, πάντα απολαμβάνεις να παίζεις σε ντέρμπι. Μου άρεσε να παίζω εδώ με αρκετό κόσμο στις κερκίδες. Αυτά τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά, ειδικά όταν σκοράρεις ή όταν κερδίσεις».
Στα Ολυμπιακά νερά του «Λος Άντζελες 2028» ο Παύλος Κοντίδης πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του, παίρνοντας το χάλκινο στο Grand Slam του Λος Άντζελες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS