Στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Μπασέλ Ζράντι, Χρήστος Αλμπάνης και Ίσρα Κολ στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Αρχής Λιμένων Κύπρου με αφορμή την εκστρατεία του Movember.
Αναλυτικά:
Εκ μέρους της ποδοσφαιρικής μας ομάδας έδωσαν το παρών τους οι ποδοσφαιριστές Μπασέλ Ζράντι, Χρήστος Αλμπάνης και Ίσρα Κολ οι οποίοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα στήριξης και συμμετοχής σε δράσεις που αφορούν την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση του κοινού με αφορμή την εκστρατεία του Movember.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπέγραφαν αυτόγραφα και συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία της ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική υγεία.
Ο Απόλλωνας Λεμεσού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Αρχή Λιμένων Κύπρου για την οργάνωση της εκδήλωσης και υπενθυμίζει ότι βρίσκεται διαχρονικά δίπλα από τέτοιου είδους δραστηριότητες.
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.