Ακολουθήστε μας στο Google news
Δυο γκολ στην Γουότφορντ του Ρανιέρι, 127 στο σύνολο στην Premier League και ο Τζέιμι Βάρντι είναι πλέον στα ίσια με τον Ίαν Ράιτ για τον κορυφαίο σκόρερ από την ηλικία των 30+ στο κορυφαίο πρωτάθλημα!
Αν και μέχρι τα 27 του δεν είχε καν ακουμπήσει μπάλα στον αγωνιστικό χώρο ως μέλος ομάδας της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Τζέιμι Βάρντι έχει γράψει τρομερή ιστορία με τη φανέλα της Λέστερ από την ημέρα που βρέθηκε στο προσκήνιο της Premier League.
Το απόγευμα της Κυριακής σκόραρε δις απέναντι στην Γουότφορντ του Ρανιέρι για να βοηθήσει στη διαμόρφωση του τελικού 4-2 και έφτασε στα 127 τέρματα στο κορυφαίο επίπεδο.
Παράλληλα, κατάφερε από την ηλικία των 30 και μετά να πετύχει 93 γκολ, επίδοση που τον κατέταξε στην κορυφή των σκόρερ μετά τα πρώτα -άντα, ισοφαρίζοντας τον Ίαν Ράιτ.
Από κάτω του βρίσκονται θρύλοι όπως οι Άλαν Σίρερ (84), Φρανκ Λάμπαρντ (82) και Τέντι Σέρινγχαμ (77).
gazzetta.gr
Με ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια ο Γιάννης Αναστασίου λέει αντίο στην Ομόνοια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS