Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν συνεχίζει να «οργώνει» τα γήπεδα στα 43 του χρόνια, αφού αγωνίζεται με τη φανέλα της Πάρμα στη Serie B, και το βράδυ της Κυριακής (28/11) απέκρουσε ακόμα ένα πέναλτι κόντρα στην Κόμο.
Ο «θρυλικός» Ιταλός γκολκίπερ που επέστρεψε στην Πάρμα το καλοκαίρι του 2021, δείχνει πως παρά το γεγονός ότι στις 28 Ιανουαρίου θα κλείσει τα 44 του χρόνια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού απέκρουσε μάλιστα πέναλτι του Γκλιότζι στο ματς με την Κόμο.
Μετά την σπουδαία επέμβαση ο άλλοτε πορτιέρε της Γιουβέντους αποθεώθηκε από τον κόσμο της Πάρμα κι εκείνος ανταπέδωσε πανηγυρίζοντας και αφιερώνοντας την απόκρουση σε εκείνους.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες, ο Μπουφόν, είχε αποκρούσει ξανά πέναλτι αλλά στο ματς απέναντι στη Τσιταντέλα κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-0, βοηθώντας την Πάρμα να πάρει μία σπουδαία νίκη με 2-1.
Αυτή τη φορά πάντως, Πάρμα και Κόμο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.
gazzetta.gr
Ο Απόλλωνας υποδέχεται (19:00) την Ομόνοια Αραδίππου για την 7η αγωνιστική και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS