Eμβολιάστηκε με την τρίτη, ενισχυτική δόση του εμβολίου ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.
Ο Υπουργός Υγείας βρέθηκε στο κέντρο εμβολιασμού και εμβολιάστηκε από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Χριστίνα Γιαννάκη.
Μετά τον εμβολιασμό ο κ. Χατζηπαντέλάς προχώρησε σε δηλώσεις στα ΜΜΕ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα μετάλλαξη για το αν θα υπάρχουν επιπρόσθετα μέτρα.Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς στη συνάντηση που θα έχει με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής στις 15:00 το απόγευμα για την αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων.
Διαβάστε αναλυτικά στο tothemaonline.com
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.