Ο Στεφ Κάρι πήρε το αίμα του πίσω και την… είπε σε διαιτητή που τον είχε χρεώσει με τεχνική ποινή.
Σπανίως τσαντίζεται, αλλά όταν αυτό συμβαίνει… κρυφτείτε.
Ο Στεφ Κάρι είδε τον διαιτητή να αγνοεί ένα φάουλ που του έγινε εννιά λεπτά πριν το τέλος στον αγώνα των Γουόριορς με τους Κλίπερς στο LA.
Από εκείνο το σημείο και μετά πέτυχε 11 από τους 33 πόντους του και οδήγησε την ομάδα του σε μια ακόμη νίκη.
Μάλιστα μετά από ένα τρίποντο γύρισε στον συγκεκριμένο διαιτητή και πανηγύρισε σχηματίζοντας με τα χέρια του το «Τ».
Η ΑΕΚ Λάρνακας αντιμετώπισε συνολικά 37 ομάδες από 26 χώρες στην Ευρωπαϊκή προϊστορία της. Από όλες αυτές, με τις δύο έπαιξε πάνω από μια φορά… Η μια είναι η πιο πρόσφατη, η Παρτιζάν, ενώ η άλλη ήταν η Ντνίπρο-1.
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.