Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Ο Κυριάκος Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ, σχολίασε τη χθεσινή νίκη ενάντια στην ΑΕΛ, ενώ τόνισε, πως δεν έχει να σχολιάσει κάτι για τη διαιτησία, αφού όλες οι φάσεις ελέγχθηκαν από το VAR.
Τι είπε:
Για το χθεσινό παιχνίδι και τη νίκη: «Πάρα πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη από όλες τις απόψεις, η πιο σπουδαία νίκη μέχρι την επόμενη. Πήγαμε στο Τσίρειο από παιχνίδια που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, με τον ΑΠΟΕΛ κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και αδικηθήκαμε με το αποτέλεσμα. Είμασταν παραγωγικοί, βάλαμε δύο γκολ και δείξαμε από την αρχή πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν παύει να είναι δυνατός αντίπαλος, πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια, έχουμε και δραματικά παιχνίδια στο πρόσφατο παρελθόν. Πήραμε τη θέση του οδηγού από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να είμαστε πιο απειλητικοί και η αλήθεια είναι ότι φοβόμασταν να μην γίνει ο άγραφος νόμος».
Για το πρώτο γκολ και το ρόστερ: «Ο Αντάμ έχει σκοράρει τρία γκολ το ένα είναι καλύτερο από το άλλο βάζει υποψηφιότητες για τα καλύτερα γκολ στο τέλος της χρονιάς, έχουμε κάνει προσθήκες που βοήθησαν και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών βρίσκουμε τις λύσεις. Χθες είχαν μεγάλη η συμβολή για να μην χάσουμε την ενέργειά μας και οι παίχτες που πέρασαν από τον πάγκο, σύνηθες φαινόμενο στα παιχνίδια μας, κάναμε και τις πέντε αλλαγές δε χάθηκε η συγκέντρωση και όλα τα παιδιά είχαν συμβολή σε αυτή τη νίκη».
Για την εμφάνιση μέχρι στιγμής: «Έχουμε βγάλει τα δύο παιχνίδια στο Τσίρειο με ΑΕΛ και Απόλλωνα με εξαιρετικό βαθμό, είχαμε χάσει ενδιάμεσα φυσικά από τον Άρη, αλλά γενικότερα το πρόγραμμα ήταν δύσκολο είχαμε βγάλει και το διπλό απέναντι σε Ανόρθωση. Τώρα για τον δεύτερο γύρο θα πάμε Γ.Σ.Π. και όσο αφορά τα ντέρμπι τα υπόλοιπα τα δίνουμε στο Αρένα αλλά γενικότερα σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι και από τη νίκη και από τον απολογισμό. Το ξέρουμε πολύ καλά ότι πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Για εμάς ανάλογη συνέχεια είτε ντέρμπι είναι είτε όχι δεν παύει να είναι πολύ σημαντικό και να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς. Η συνέχεια απέναντι στη Δόξα κρύβει παγίδες. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι πολύ επικίνδυνα, για παράδειγμα το αποτέλεσμα της πρεμιέρας όταν είχαμε το στραβοπάτημα απέναντι στη Δόξα. Θα δουλέψουμε όπως πρέπει από Τετάρτη γιατί αύριο θα πάρουν ρεπό οι ποδοσφαιριστές, για να πάμε στο Μακάρειο για μία καλή και πειστική εμφάνιση όπως χθες και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για το αγωνιστικό: «Είναι πολύ νωρίς σήμερα κάνανε αποθεραπεία, ουσιαστικά θα δούμε τους τρεις που δεν παίξανε χθες, Τιάγκο, Εγγλέζου και Ναούμ, θα δούμε τις επόμενες μέρες εφόσον προλάβουν να επιστρέψουν και το δεδομένο είναι ότι προέκυψε το θέμα με κίτρινες του Τόμοβιτς, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο Μακάρειο».
Για την καλύτερη άμυνα: «Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, δεν λέει κάτι η θέση μας πρέπει να μείνουμε μέχρι το τέλος εκεί».
Για τον κόσμο: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και στις 3 εμφανίσεις στο Τσίρειο ήταν συγκλονιστικοί, περιμένουμε ακόμη περισσότερους».
Για τη διαιτησία: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Οι φάσεις ελέγχθηκαν και από το VAR»
Συνέντευξη Τύπου παράθεσε στις 19:15 στη Σλοβενία ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει του αυριανού (13/02, 19:45) αγώνα με αντίπαλο την Τσέλιε, για τα πλέι-οφ του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/02 @ 21:40
Σε θερμοκρασία υπό του μηδενός έλαβε χώρα η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Ελσίνκι την Τετάρτη (12/2) ενόψει της αναμέτρησης με τη Βίκινγκουρ (13/2, 19:45) για τον playoff γύρο του Conference League.
12/02 @ 21:23
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, τιμώρησε την ΑΕΛ για ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων για δύο αγώνες.
12/02 @ 21:00
Λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο Έβερτον - Λίβερπουλ, οι οπαδοί των "ζαχαρωτών", επεφύλασσαν φανταστική υποδοχή στο πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες.
12/02 @ 20:39
Ο προπονητής της Στεάουα, Ηλίας Χαραλάμπους, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος σε σχέση με την πρώτη τους μονομαχία στη League Phase.
12/02 @ 20:17
Ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο από τα ΗΑΕ φαίνεται πως απέρριψε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Fanatik".
12/02 @ 19:34
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, τιμώρησε τον Κίκη Φιλίππου Πρόεδρο του Εθνικού Άχνας αναφορικά με δήλωση του σε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Goal N’ Roll».
BEST OF THEMASPORTS