Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε στο πρόσωπο του Ραλφ Ράνγκνικ τον αντικαταστάτη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έχει έρθει σε συμφωνία με τον 63χρονο Γερμανό τεχνικό για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Η αντίδραση του προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, στην είδηση αυτή ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.
Ο τεχνικός των «reds» έσταξε... μέλι με δηλώσεις του για τον Ράνγκνικ, κάνοντας λόγο πως ένας πολύ καλός προπονητής έρχεται στην Premier League, τονίζοντας τα νέα της έλευσης του συμπατριώτη του στη Γιουνάιτεντ δεν είναι καλά για τις υπόλοιπες ομάδες.
«Δυστυχώς ένας καλός προπονητής έρχεται στην Αγγλία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, έχτισε δύο συλλόγους από το πουθενά.
Η Γιουνάιτεντ θα είναι οργανωμένη πλέον στο γήπεδο. Αυτό προφανώς δεν είναι καλά νέα για τις υπόλοιπες ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 54χρονος τεχνικός.
Πηγή: sport-fm.gr
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Άρη που ετοιμάζει κι άλλη ενίσχυση...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS