Ακολουθήστε μας στο Google news
Ύστερα από το… στραπάτσο με τον Ολυμπιακό και τα όσα ακολούθησαν, αποτελεί «σούπερ-φάρμακο» για αλλαγή του κλίματος η χθεσινή πρώτη νίκη της Ανόρθωσης στους ομίλους του Γιουρόπα Kόνφερενς Ληγκ.
Πέραν από το σημαντικότατο οικονομικό όφελος (μισό εκατομμύριο ευρώ σε μια νύχτα δεν τα λες λίγα) η επιτυχία επί της Γκεντ έχει και τεράστια ψυχολογική σημασία. Έπίσης την έβαλε από το πουθενά στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η κυρία για να… ταξιδέψει πιο βαθιά, θα πρέπει να πετύχει την μεγάλη υπέρβαση σε δυο εβδομάδες. Να νικήσει την Παρτίζαν στο Βελιγράδι και την ίδια ώρα η Φλόρα Ταλίν να μην νικήσει την Γκεντ στο Βέλγιο.
Όσα προβλήματα κι αν προκύπτουν, αποδεικνύεται στην Ανόρθωση ότι υπάρχουν παίχτες – προσωπικότητες που κάνουν την διαφορά. Όπως είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που πέτυχε γκολ για… Όσκαρ, σχεδόν από τη μέση του γηπέδου!
Γενικότερα κατά την χθεσινή νύχτα, δεν εμφανίστηκαν στην όλη λειτουργία της Ανόρθωσης, τα «συμπτώματα» που την ταλαιπώρησαν σε πολλά παιχνίδια της φετινής σεζόν…
Να μην μπορεί να διαχειριστεί σωστά το προβάδιασμα στο σκορ, κάνοντας ατομικά λάθη στο αμυντικό κομμάτι, τα οποία… έβγαζαν από τα ρούχα του και τον Τιμούρ Κετσπάγια.
Και για τον Γεωργιανό-Κύπριο προπονητή έχει ιδιαίτερη σημασία το ψεσινό αποτέλεσμα. Κακά τα ψέματα, ύστερα από τον «πιπεράτο» απόηχο που είχε το ματς με τον Ολυμπιακό, βρέθηκε ξανά στο… στόχαστρο, για το ότι σε κάποιους τομείς, κάπου χάνει τον έλεγχο.
Εννοείται ότι για να έχει… αξία η επιτυχία πάνω στους Βέλγους, θα πρέπει η ομάδα να έχει συνέχεια και συνέπεια στην πορεία. Ιδιαίτερα στον θεσμό του πρωταθλήματος, όπου την Δευτέρα φιλοξενώντας τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», απαγορεύεται να χάσει…
Όσοι οπαδοί πήγαν χθες στο ΓΣΠ, έμειναν για μερικά λεπτά μετά την λήξη και χειροκρότησαν τους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο. Να μην ξεχνάμε ότι ήταν η πρώτη νίκη της Βαρωσιώτικης ομάδας, στην φάση των ομίλων της τρίτης της τάξει ευρωπαικής διοργάνωσης.
Τ’ αδέρφια Αγγελόπουλοι μίλησαν για τα περιστατικά του ΣΕΦ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και κατήγγειλαν πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφερόταν στην κόρη του Γιώργου. «Να μαζέψουν τον Αταμάν»!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS