Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Λίβερπουλ είχε ένα ακόμη εύκολο βράδυ στο Champions League, καθώς χθες Τετάρτη (24/11) επικράτησε στο Άνφιλντ με 2-0 της Πόρτο και έφτασε τους 15 βαθμούς έπειτα από 5 αγωνιστικές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Οι «reds», με λίγα λόγια, έχουν το απόλυτο. 5/5! Η πρόκριση στους «16» φυσικά έχει κατακτηθεί εδώ και καιρό.
Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε για δεύτερο σερί ματς βασικός. Μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Άρσεναλ (4-0) για το πρωτάθλημα όπου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ξεκίνησε και στο ματς με την Πόρτο. Ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να εμπιστεύεται απόλυτα τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού και του δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Και ο «Τσίμι» με τη σειρά του δικαιώνει απόλυτα τον Γερμανό τεχνικό!
Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς πολλά-πολλά. Οι αριθμοί άλλωστε μιλάνε από μόνοι τους. Αυτά που έκανε χθες βράδυ ο Τσιμίκας απλά… δεν υπάρχουν!
Τα στατιστικά του Έλληνα αμυντικού είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά. Ο Τσιμίκας χθες είχε συνολικά 51 επαφές με την μπάλα, είχε 100% κερδισμένα τάκλιν (3/3), μέτρησε 5/6 ολοκληρωμένες ντρίμπλες, ενώ είχε το απόλυτο και στις μονομαχίες με αντιπάλους του. 4 μονομαχίες έδωσε και τις 4 τις νίκησε! Σχεδόν ΤΕΛΕΙΟΣ δηλαδή!
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ένα ακόμα εντυπωσιακό στατιστικό. Όποτε ο Τσιμίκας ξεκινάει βασικός, η Λίβερπουλ όχι μόνο νικάει, αλλά δεν δέχεται και γκολ. 8 φορές βασικός φέτος ο Έλληνας αριστερός μπακ, 8 νίκες η Λίβερπουλ, 8 clean sheets!
Πηγή: www.to10.gr
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS