Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει το ψάξιμο για τον υπηρεσιακό προπονητή και ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει στη λίστα με τους υποψήφιους.
O πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ένας από τους προπονητές που εξετάζουν οι Κόκκινοι Διάβολοι για να πάρει ηνία μέχρι το καλοκαίρι. Το club του Μάντσεστερ, όπως έγινε γνωστό, ήρθε σε επαφή με τον Βάσκο μερικές μέρες μετά την απόλυση του Σόλσκιερ έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν είναι πιθανό να αναλάβει μέχρι το καλοκαίρι όταν και θα υπογράψει «μόνιμος» προπονητής.
Παρά το γεγονός αυτό, από την Γιουνάιτεντ δεν αποκλείεται το σενάριο να κλείσει στα μέσα της σεζόν ο προπονητής που θα πάρει τα κλειδιά του Old Trafford. Πρώτος στόχος δεν είναι άλλος από τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Παρί Σεν Ζερμέν.
sdna.gr
Απίθανα, μυθικά, μοναδικά πράγματα στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ να πραγματοποιεί την ανατροπή του αιώνα απέναντι στη Λιόν (5-4) για μία πρόκριση που θα μείνει στην ιστορία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS