Ο Λουίς Φίγκο θεωρεί πως το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Super League έχει ναυαγήσει οριστικά.
Την πεποίθηση πως η Ευρωπαϊκή Super League δεν έχει... μέλλον και πως δεν αποτελεί πλέον ουσιαστικά απειλή για το ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Λουίς Φίγκο. Ο θρύλος του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και νυν σύμβουλος της UEFA ότι το σχέδιο που εκπονήθηκε από μεγάλα κλαμπ ναυάγησε οριστικά, με την αποχώρηση των περισσοτέρων υποστηρικτών του μετά τις αντιδράσεις.
«Η Super League είναι νεκρή. Νομίζω ότι προσπαθούν να βγάλουν τον νεκρό από την...κάσα. Το Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League είναι ένα σύστημα που χτίστηκε πριν από 70 χρόνια και που λογικά θα πρέπει να εξελιχθεί μαζί με την κοινωνία και το ποδόσφαιρο. Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι ομάδες που ενέκριναν τη νέα μορφή του Champions League, προσπάθησαν να κάνουν μια νέα διοργάνωση», δήλωσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Μαδρίτη.
«Η UEFA δεν είναι εναντίον καμίας ομάδας, γιατί κανείς δεν έχει αποκλείσει αυτές τις ομάδες από τις διοργανώσεις. Επέλεξαν μια διοργάνωση στην οποία επωφελούνται μόνο 20 ομάδες και είναι λογικό ότι οι άλλες, και ο κόσμος του ποδοσφαίρου γενικότερα, είναι ενάντια σε αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται πως μόνο Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους εξακολουθούν να... πιστεύουν στο σχέδιο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...