Ακολουθήστε μας στο Google news
Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
«Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 το ερχόμενο Σάββατο, στον μοναδικό αγώνα που υπάρχει στο πρόγραμμα των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας μας αυτή την εβδομάδα.
Μετά την ευρεία νίκη επί της Ανόρθωσης, το σύνολο του Μάριου Νικολάου θέλει το «διπλό» στη Λάρνακα για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να αφήσει ακόμη πιο πίσω τους «κιτρινοπράσινους».
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 14:30 και θα γίνει στο ΑΕΚ Αρένα.
Οι υπόλοιπες επίλεκτες ομάδες μας (U14,U15, U16, U17) μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των πρωταθλημάτων τους, θα έχουν ρεπό αυτή την εβδομάδα».
Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αυστρία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS