Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να κάνει τον Πέδρι την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της και προσπαθεί να ξελογιάσει τον μέσο της Μπαρτσελόνα με έναν υπέρογκο μισθό!
Δικό της θέλει να κάνει το Golden Boy του παγκόσμιου ποδοσφαίρου η Μπάγερν Μονάχου, εκμεταλλευόμενη την οικονομική στενότητα της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η η AS, οι Βαυαροί θέλουν να κάνουν τον Πέδρι την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας τους και να ξεπεράσουν τα 80 εκατομμύρια ευρώ που είχαν δαπανήσει για τον Λούκας Ερνάντεθ πριν από δύο χρόνια. Και να το κάνουν άμεσα, είτε τώρα τον Ιανουάριο είτε το προσεχές καλοκαίρι!
Το περιβάλλον του Ισπανού μέσου είναι ενήμερο για το έντονο γερμανικό ενδιαφέρον και παρότι του προσφέρεται ετήσιος μισθός τετραπλάσιος από αυτόν που προβλέπει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα (ως το καλοκαίρι του 2026), ο Πέδρι φέρεται να προτιμά το project Μπαρτσελόνα που αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά την πρόσληψη του Τσάβι.
Ωστόσο, οι Βαυαροί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα και σύμφωνα με την ίδια πηγή, αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειες τους, ποντάροντας στην άθλια οικονομικά κατάσταση της Μπαρτσελόνα που έχει τεράστια ανάγκη από μεγάλες ενέσεις ρευστότητας.
sdna.gr
Συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΛ για το τοπικό ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (19/10, 19:00) με αντίπαλο τον Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα» ως τυπικά φιλοξενούμενη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS