Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να κάνει τον Πέδρι την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της και προσπαθεί να ξελογιάσει τον μέσο της Μπαρτσελόνα με έναν υπέρογκο μισθό!
Δικό της θέλει να κάνει το Golden Boy του παγκόσμιου ποδοσφαίρου η Μπάγερν Μονάχου, εκμεταλλευόμενη την οικονομική στενότητα της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η η AS, οι Βαυαροί θέλουν να κάνουν τον Πέδρι την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας τους και να ξεπεράσουν τα 80 εκατομμύρια ευρώ που είχαν δαπανήσει για τον Λούκας Ερνάντεθ πριν από δύο χρόνια. Και να το κάνουν άμεσα, είτε τώρα τον Ιανουάριο είτε το προσεχές καλοκαίρι!
Το περιβάλλον του Ισπανού μέσου είναι ενήμερο για το έντονο γερμανικό ενδιαφέρον και παρότι του προσφέρεται ετήσιος μισθός τετραπλάσιος από αυτόν που προβλέπει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα (ως το καλοκαίρι του 2026), ο Πέδρι φέρεται να προτιμά το project Μπαρτσελόνα που αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά την πρόσληψη του Τσάβι.
Ωστόσο, οι Βαυαροί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα και σύμφωνα με την ίδια πηγή, αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειες τους, ποντάροντας στην άθλια οικονομικά κατάσταση της Μπαρτσελόνα που έχει τεράστια ανάγκη από μεγάλες ενέσεις ρευστότητας.
sdna.gr
Νεότερα προκύπτουν με τις οφειλές των τεσσάρων ομάδων στο τμήμα φορολογίας και το τι μέλλει γενέσθαι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS