Ακολουθήστε μας στο Google news
Έκανε την αρχή για το πολυπόθητο "ριστάρτ" κόντρα στον Εθνικό η Ομόνοια, όπου πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα και θέλει σήμερα κόντρα στον Άρη (17:00) στο ΓΣΠ, να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες για να συνεχίσει την αντεπίθεση της, με στόχο να μειώσει τις αποστάσεις από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας για να ξαναμπεί σε τροχιά τίτλου.
Η ομάδα της Λευκωσίας είναι θεωρητικά το φαβορί για τη νίκη, όμως θα πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν Άρη με απαιτήσεις που φέτος κάνει την καλύτερη πορεία του στο πρωτάθλημα εδώ και 30 χρόνια και έχει αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο είτε εντός είτε εκτός έδρας.
Ο Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, πόσο μάλλον εντός έδρας και απέναντι σε ομάδες που δεν ανήκουν στο λεγόμενο BIG-6, έχει προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του για το σημερινό παιχνίδι, έχοντας “σκανάρει” τον αντίπαλο προτού καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο, το οποίο ενδέχεται να έχει 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο ματς στο Δασάκι.
Ο Νορβηγός τεχνικός έθεσε πλέον ξεκάθαρα ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα και εκτός απροόπτου, θα εφαρμόσει στα επόμενα δύο παιχνίδια απέναντι σε Άρη και Καραμπάχ, την ίδια τακτική που εφάρμοσε στα ματς με Βασιλεία και Εθνικό, όπου χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, γι΄ αυτό και σήμερα υπάρχουν δύο ερωτηματικά για την ενδεκάδα. Το ένα αφορά τη θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον Ουζόχο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Παναγή για να πάρει φανέλα βασικού και το άλλο αφορά τη μεσαία γραμμή, με τον Γκόμεθ να… “απειλεί” τον Μπασιρού.
Πιθανή ενδεκάδα:
Ουζόχο (Παναγή), Σέχου, Γιούστε, Λανγκ, Λέζιακς, Γκόμεθ (Μπασιρού), Μιξ Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνής, Παπουλής, Τσέποβιτς.
Εκτός αποστολής είναι οι… μόνιμοι πλέον απόντες λόγω τραυματισμού, Φαμπιάνο και Κούσουλος.
Όπως αναμενόταν, η Εθνική μας ομάδα κέρδισε σήμερα (12/10) το Σαν Μαρίνο (0-4) στο στάδιο «Σεραβάλε» και έκλεισε με νίκη τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση για το Mundial του 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS